top of page
5.png

Sistemele de evacuare Dominator se produc în Uniunea Europeană la cea mai înaltă calitate începând cu anul 2010, efectuând și teste pentru noi soluții tehnologice. Produsele sunt realizate cu cele mai perfomante utilaje de precizie pentru a atinge un nivel de calitate și performanță garantat.

Sistemele de evacuare Dominator sunt disponibile pentru aproximativ 200 de modele de motociclete de stradă, sport, touring, adventure, maxiscuter, cross, enduro și pentru anumite modele de atv.

Finalele diferă după opțiunea clienților și specificația motocicletelor, fiind disponibile finale cu formă rotundă, ovală, finale cu dimensiuni reduse GP I, GP II, seria HP cu capăt de carbon. Deasemenea acestea se pot realiza și cu aspect satinat după preferințele clientului.

Finalele Dominator sunt realizate prin procese noi fabricare și din materiale profesionale rezistente la temperaturi mari și foarte mari. Materialele izolatoare din finale rezistă până la 1100°C ceea ce garantează o amortizare perfectă și durabilă pentru întreaga durată de viață a finalei.

Țevile de legătură, la unele modele galeriile complete au fost realizate cu un număr minim de îmbinări sudate cu ajutorul echipamentelor de utimă generație, ceea ce a condus la dezvoltarea designului produselor.

 

 

Sistemele de evacuare Dominator, comercializate de compania noastră nu sunt certificate CE/TUV, sunt evacuări racing!

Sistemele de evacuare Dominator montate și utilizate corespunzător cu db killer respectă toate prevederile tehnice în domeniu, referitoare atăt la tehnologia de producție cât şi cerinţele tehnice de funcţionare

bottom of page