top of page

 

Termeni si conditii:

 

Prin accesarea si folosirea magazinului on-line www.dominator-exhaust.ro, dumneavoastra acceptati termenii si conditiile de utilizare, expuse mai jos.

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri realizate de catre SC EULOGIX PMZ SRL-D, prin intermediul magazinului on-line www.dominator-exhaust.ro, catre Cumparator.

Sunteti de acord si acceptati ca putem adauga sau sterge orice informatie de pe site, fara o notificare prealabila. Va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor inaintea efectuarii oricarei comenzi pe magazinul online www.dominator-exhaust.ro.

 

1. DEFINITII:

Cumparator: persoana fizica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

Vanzator: SC EULOGIX PMZ SRL-D, avand sediul social in satul Plaiesii de Sus, Comuna Plaiesii de Jos, nr. 99, judetul Harghita, numar de inregistrare la Registrul Comertului J19/329/2015, CIF 35108383.

Client: persoana fizica, juridica care are acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre SC EULOGIX PMZ SRL-D (electronic, telefonic, etc)

 Utilizator: orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont: sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola.

Site: domeniul www.dominator-exhaust.ro.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Bunuri: orice produs care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.

Contract: o Comanda confirmata de catre Vanzator. Contractul reprezinta actul incheiat la distanta intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut:
- toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
- continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
Document: prezentele Termene si Conditii.

Tranzactie: incasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vanzarea unui Bun de catre SC EULOGIX PMZ SRL-D, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii: toate descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE:

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS/sau telefon a notificarii de expediere a Comenzii.

2.4. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE:

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Cumparator.
3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3. Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in Euro si includ toate taxele.

3.4. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.5. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA:

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA:

Continutul site-ului www.dominator-exhaust.ro este integral proprietatea SC EULOGIX PMZ SRL-D si este aparat de Legea privind dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC EULOGIX PMZ SRL-D a oricaror elemente se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

6. COMANDA:

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
6.4.1. Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
6.4.2. Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC EULOGIX PMZ SRL-D, in cazul platii online;
6.4.3. Datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

7. FACTURARE – PLATA:

7.1. Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului www.dominator-exhaust.ro includ toate taxele conform legislatiei in vigoare exclusiv taxele de curierat in interiorul României.

7.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

7.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri vandute de SC EULOGIX PMZ SRL-D, şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator.

7.4. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre SC EULOGIX PMZ SRL-D prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata.

7.5 Plata se poate face online (acest serviciu va fi disponibil in curand), prin ramburs sau prin ordin de plata.

8. LIVRAREA BUNURILOR:

8.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

8.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

8.3. Valoarea transportului este suportat integral de catre Client/Cumparator.

9. GARANTII:

9.1. Pentru produsele achizitionate din magazinul online www.dominator-exhaust.ro se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.

9.2. Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

•   produsul sa fi fost cumparat de la www.dominator-exhaust.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;

•   sa prezinte dovada montarii piesei intr-un service autorizat RAR si document emis de catre un service autorizat RAR prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea;

•   sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;

•   sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

9.3. Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie.

9.4. Nu se ofera garantii Clientilor:

•   in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;

•   dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului;

•   in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

•   garanţia nu se extinde la defecţiuni mecanice, şi cele rezultate din utilizare neadecvată!

9.5. Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

10. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR:

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

11. RASPUNDERE:

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor.

12. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

12.1. Site-ul este in curs de inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

12.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC EULOGIX PMZ SRL-D are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate.

12.3. Scopul colectarii datelor este:  informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor.

12.4. Prin completarea datelor de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a EULOGIX PMZ SRL-D , in curs de inregistrare in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC EULOGIX PMZ SRL-D.

12.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a adresa instantelor judecatoresti in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

12.6. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

13. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA:

Prezentul Contract este supus legislatiei romane. Eventualele litigii aparute intre EULOGIX PMZ SRL-D  si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

                                                                                                                                                        SC EULOGIX SRL-D

bottom of page